fbpx

Workshop: yoga voor dansers

Home  /  Workshop: yoga voor dansers
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
11 nov
€15

Workshop: yoga voor dansers

11 november 2018 @ 2:00 pm - 3:30 pm

Wat is GYROKINESIS® ? The Art of Exercising and Beyond ®
Een unieke bewegingsmethode gecreëerd door Juliu Horvath. Tijdens een les train je het volledige lichaam door de focus op de mobiliteit van de wervelkolom en zijn bereik te leggen. De methode werkt op de gewrichten en spieren via ritmische en golvende oefeningen. De bewegingen die gepaard gaan met ademhalingspatronen stimuleren hiermee ook de organen en prikkelen ons zenuwstelsel. “Fluidity is the key”. De overgang tussen de verschillende houdingen verloopt vloeiend en harmonieus in combinatie met de ademhaling waardoor de oefeningen meer op dans dan traditionele Yoga lijken. Bekijk de video

De les Gyrokinesis® is geschikt voor de semi en gevorderde danser vanaf +/-15j. Dansers hebben een bepaalde maturiteit en lichaamsbesef nodig om de les te snappen en de voordelen ervan in te zien!

Over de docente:
Mijn naam is Morgane Van Weyenbergh. In 2009 behaalde ik mijn Bachelor Dans aan het Koninklijk Conservatorium Artesis Hogeschool Antwerpen. Naast het lesgeven in voornamelijk Modern & Hedendaagse dans geef ik vaste groepslessen Pilates & Active Yoga. Ik heb altijd als doel gehad de fysieke en artistieke training van dansers te combineren. Zoals elke (top)sporter moet een danser zijn lichaam op stabiliteit, lenigheid en mobiliteit trainen. Als GYROKINESIS® apprentice wil ik beweging in zijn puurste vorm tot bij de dansers brengen.

15 euro voor 90 min workshop

Inschrijven?

Klik hier

EVENT DETAILS

Date: 11 november 2018 @ 2:00 pm - 3:30 pm
Time: 2:00 pm - 3:30 pm
Venue:
Organizer Name: Dansschool 5678
Phone: 0476 337 442