X-Core

X-Core

XCORE® staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. De XCORE® work-out is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer®.

De XCO-Trainer® is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer® voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core! Is XCORE goed voor je?

  • Vergroot uithoudingsvermogen
  • Verlaagd percentage lichaamsvet
  • Een slanker lichaam
  • Gevormde abs
  • Een sterke onderrug
  • Verminderde gevoeligheid voor blessures
  • Verbeterde coördinatie en algehele balans Verbeterde core stabiliteit.

De training bestaat uit veel dynamische oefeningen met de XCO-Trainer®. Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën. Ervaar hoe je lichaam het beste uit deze geweldige training haalt!

De 45 minuten durende XCORE® Work-out is een effectieve, eenvoudige, dynamische en intense core training. De muziek maakt het verschil: de mix van de laatste en beste hits maakt dat je alles wilt geven tijdens de explosieve oefeningen.

Voor je het weet, heb je weer een leuke en energieke les gevolgd.

Tarieven en periodes

Je kiest tussen één semester (79 euro), een volledig jaar (149 euro) of een 10-beurtenkaart (80 euro).

In elke X-Core les zijn 5 plaatsen vrijgehouden voor beurtenkaarten, deze plaatsen dienen op voorhand gereserveerd worden (per mail naar info@5678.be). Je beurtenkaart kan je gebruiken voor de X-Core en Zumba lessen (maandag en woensdag).

Inschrijven kan via ons Ledenbeheer platform: https://www.ledenbeheer.be/public/?club=1334

maandag en woensdag

Maandag om 20:00, woensdag om 20:30

Op uw kalender binnen ledenbeheer kun je zien wanneer de lessen doorgaan. Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.